Palvelut

 Palvelut

Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Hoitoja on mahdollista saada myös tuoksuttomana.


Kasvohoidot


Ihon luomuvirkistyshoito n. 35 min                                                              

Tarvitset virkistyssuihkeen kasvoillesi, mutta aikaa on vähän! Tehokas ja nopea hoito ihosi virkistämiseksi ja ravitsemiseksi Sinun ihollesi valikoiduilla ekologisilla hoitotuotteilla. Sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kevyen hieronnan kasviöljyillä, luomunaamion ja hoitovoiteen.

45,00 €

Onnelin spesiaalikasvohoito                       

Yksilöllinen kasvohoito juuri Sinun ihosi tarpeisiin! Alkupuhdistuksen yhteydessä ihoanalyysi jossa valitaan ihoasi hoitavat ekologiset ihonhoitotuotteet.  Kasvohoito sisältää kuorinnan, ihoa ravitsevan kasvohieronnan 100% kasviöljyillä ja tarvittaessa tehoseerumin. Hoidon kruunaa ihoasi hoitava ja elävöittävä naamio. Tunnin hoidossa on  hieronta kasvot-decollete tai ihon mekaaninen puhdistaminen ja ihon toimintoja tasapainottava hoitoseerumi.       1.5 tunnin kasvohoito on rentouttava kasvohoitoelämys joka sisältää enemmän hoitamista ja hierontaa sekä tuoresavinaamion.

                                                                                                                                       1 h                                              66,00 €

1.5 h Onneli suosittelee        78,00 €

   

Nuorison ihonpuhdistus                                                    

Sisältäen ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja ihoa rauhoittavan naamion sekä hoitovoiteen. Tarvittaessa ohjausta ihonhoidossa.

60,00 €

AHA-Hedälmähappohoito                                               

Kotimaisen Anumati Naturals- sarjan hoito sisältäen alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle elvyttävänä anti-age tehohoitona, juonteiden ja värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. Kuurihoitona nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.

  72,00 €

BHA-Happohoito  

Kotimaisen Anumati Naturals-sarjan hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Sopii epäpuhtaan, tukkoisen ja suurihuokoisen, aknearpisen, paksun tuntuisen ja elottoman ihon tehohoitoon. Kuurihoitona nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.  

   72,00 €

Luonnonkaunis kasvohoito

Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Anumati Naturals-sarjan hoito, jossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja koe hoidon uudistava vaikutus. Hoidossa käytetään kotimaisia kuukiviä jotka vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ihoa uudistava hoito. Hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii normaalille, herkälle ja couperoottiselle iholle, tehokas, myös ikääntyneen ihon tehohoitona. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen ihotyyppisi huomioiden.

   88,00 €


Kestovärjäykset


Kasvipohjaisilla Sensitive Kestoväreillä jotka perustuvat kasviuutteisiin ja sopivat myös herkkäihoiselle. Ei ekologinen hoito.

Ripsiin ja kulmiin, tarvittaessa kulmien muotoilu        35,00 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu                                    25,00 €

Kestoväri kulmiin tai ripsiin erikseen                              20,00 €

Kulmien muotoilu                                                                17,00 €


Jalka- ja käsihoidot


 

Jalkahoito n. 60 min.

Perinteinen jalkahoito sisältäen jalkojen vyöhyketerapeuttisen hieronnan.

 60,00 €

 

Spa-Jalkahoito

Jalkahoito sisältäen lisäksi jalkoja virkistävän spa-jalkakuorinnan.

65,00 €

Luxus jalkahoito 90 min.

Täydellinen jalkahoito sisältäen ylellisen Kookos-Laventelikuorinnan, jalkapohjia kostettavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion.

80,00 €

 

Onnelin spesiaalijalkahoito 90 min.

Jalkahoito sisältäen jalkapohjia kosteuttavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion ja aromaterapeuttisesti virkistävän hoidon. Aromaterapeuttisilla öljyillä on todettu olevan myös aivotoimintoja ja mm. muistia virkistävä vaikutus.

  80,00 €

Ekokäsihoito n. 45-60 min.

Hoito räätälöidään toiveidesi mukaan sisältäen esim. käsikylvyn, kuorintaa, kynsien ja kynsinauhojen siistimistä, kosteuttavan lämpönaamion tai ravitsevan hieronnan. Lakkaus tarvittaessa.

50,00 €

Pikamanikyyri

Sisältää kynsien siistimisen ja käsille hierottavan ihoa ravitsevan ekologisen hoitovoiteen.

  25,00 €

 


Sokerointi


 Sokerointi

Helmisokeroinnilla voit poistaa häiritsevät ihokarvat luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti ilman väriaineita ja hajusteita. Helmi on kehitetty herkälle iholle jotta ihosi olisi silkin sileä ja suloisen pehmeä.

Vasta-aiheita sokeroinnille:

• Roaccutan hoidon aikana ja varoaika hoidon jälken.

• Auringonpolttama iho sokerointialueella.

• Tulehdukset iholla, isot mustelmat sokerointialueella ennen sokerointia.

• Tulethan sokerointiin viikkoa ennen ulkomaanmatkaa. Voimakas kuorinta voi altistaa ihon palamiselle.

• Ethän kuori sokerointialuetta saman tai edellisenä päivänä.

• Ethän levitä kosteusvoidetta sokeroitavalle ihoalueelle samana päivänä ennen sokerointia.

Kainalot tai bikini                          29,00 €

Sääret                                              40,00 €

Bikini  + kainalot                          52,00 € 

Sääret + bikini tai kainalot         65,00 €

Sääret + bikini + kainalot            83,00 €

Koko jalat                                       70,00 €

Koko jalat + bikini/kainalot        87,00 €

Koko jalat, bikini, kainalot          99,00 €

Niska                                               20,00 €

Kasvot                                             20,00 €

Ylähuuli tai kulmat                       17,00 €

                                    

Kysy sokerointipassia -Alennuksia normaalihinnoista! -2 € säännöllisistä vartalosokeroinneista, kun sokerointiväli alle 5 vkoa!


Hieronnat


Intialainen päähieronta                                                     

Rentouttava hieronta, joka laukaisee stressiä. Se parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja lihasten ja nivelten liikkuvuus lisääntyy. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa selkiyttäen ajatuksia ja keskittymiskykyä. Voi auttaa henkiseen väsymykseen, päänsärkyoireiluun ja parantaa unen laatua. Yleisesti suositellaan 2-6 hoidon sarjaa, aluksi viikon välein, myöhemmät hoitokerrat 1-2 kuukauden välein. Päähieronnan voi ottaa myös kertaluonteisesti.

Intialainen päähieronta n. 35 min.                                       37,00 €

Syvärentouttava intialainen päähieronta n. 55 min.        50,00 €

Aromaterapiahoito n. 60 min.                                       

Ylellinen koko kehoa hemmotteleva vartalohoito luomulaatuisilla 100% eteerisillä öljyillä. Eteeriset öljyt eristetään kasveista mm. uuttamalla tai höyrytislaamalla ja ne vaikuttavat sekä hajuaistin että ihon kautta mm. veren- ja lymfakiertoa vilkastaen ja hermostoa rauhoittaen. Aromaterapeuttinen hoito vaikuttaa kehoon ja mieleen, se voi rauhoittaa, helpottaa masennusta, lievittää ahdistusta, virkistää, aktivoida aineenvaihduntaa, lievittää kipuja ja särkyjä. Vaihtoehtoisesti voidaan tehdä tunnin koko-tai osavartalohierontana  tuoksuttomasti.

62,00 €

Eve Taylorin aromaterapiakäsittely – n. 75 min.

Eve Taylorin aromaterapiakäsittely on lempeä ja tuoksuva kokovartalokäsittely joka on keveydestään huolimatta tehokkaasti rentouttava ja erittäin lymfaattinen. Aromaterapiassa käytetään kasveista saatuja eteerisiä öljyjä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Öljyillä voidaan lievittää monia vaivoja ja hoitaa ihoa. Eve Taylor-tuotesarjassa on kasvoille omat sekoitukset erilaisille ihotyypeille ja vartalolle mm. rentouttava, selluliittia vähentävä ja aineenvaihduntaa vilkastuttava  öljyseos. Hoitoa suositellaan sarjahoitona esim. turvotuksen vähentämiseen tai yksittäisenä hoitokertana. Sarjahoitona 3 kertaa yhteensä 195 €. 

75,00 €


Vyöhyketerapia 


Kokonaisvaltaisesti tasapainottava ja kehon elinten toimintaa normalisoiva hoito. Jalkapohjissa, korvissa ja ympäri kehoa on eri elinten heijasteita joita hieromalla ja painelemalla aktivoidaan kehon toimintoja. Vyöhyketerapia voi auttaa kehon häiriötiloissa kuten ruuansulatusvaivat, hormonaaliset ongelmat, stressi ja unettomuus. Hoitoa suositellaan ottamaan 2-6 kerran jaksoina vaivasta riippuen. Vyöhyketerapian päämäärä luontaishoitona on helpottaa hoidettavan olotilaa ja parantaa elämänlaatua, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa. Hoitoa tulee välttää, jos sairastaa syöpää, vaikeaa sydänsairautta, vaikeaa mielenterveydellistä sairautta, tarttuvia sairauksia tai raskauden alkuvaiheessa (alle 12 viikkoa).

Jalkojen vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 45 min.               50,00 €

Koko kehon vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 75 min.        60,00 €

                                                                     


Vauvan koliikkihoito ja refleksologinen vauvahieronta


Lääkkeetön, turvallinen ja hellävarainen hoito vauvalle. Vauvalla voi olla vatsan väänteitä, itkuisuutta, ummetusta tai uniongelmia. Koliikkihoito voi helpottaa pienen vauvan oloa hänen aloittaessaan elämän taivaltaan, se voi lievittää, rauhoittaa ja lohduttaa vauvaa. Refleksologisessa koliikkihoidossa käsitellään vauvan suoliston, niskan ja selän heijasteita eri puolilta kehoa vyöhyketerapeuttisesti. Hoidot kannattaa tehdä 2-3 päivän välein, yleensä koliikissa 1-5 hoitokertaa riittää. Refleksologinen hoito voi helpottaa myös esim. lapsen toiminnallista ummetusta tai kohentaa unirytmiä.

                                                                  Ensikäynti 

sis. alkukartoituksen, lapsen hoidon ja kotihoito-ohjeet        45,00 €

Uusintakäynnit koliikkihoidossa                                               40,00 €


 

Lahjakortilla voit ilahduttaa lähimmäistäsi!

Laadukasta ekokosmetiikan ja vegaanisten ekomeikkien tuotemyyntiä.  Voit halutessasi tulla tutustumiskäynnille, ostoksille tai hakea läheisellesi lahjakortin. Voit varata itsellesi sopivan ajan tapaamiseen nettiajanvarauksessa, soittaa tai ehdottaa tapaamista tekstiviestillä, niin otan sinuun yhteyttä.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.5.2018 alkaen sisältäen ALV 24%.

 Varaathan käteisen mieluiten maksutavaksi.