Behandlinger

 Behandlinger

Hoidot suunnitellaan yksilöllisesti asiakasta kuunnellen. Hoitoja on mahdollista saada myös tuoksuttomana.


Ansiktsbehandling


Ihon virkistyshoito 35 min                                                              

Pikavirkistys kasvoille. Sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan ja hoitavan naamion.

40,00 €

Onnelin spesiaalikasvohoito                       

Sinulle yksilöllisesti räätälöity kasvohoito. Hoitoon sisältyy tarpeidesi mukaan ihon puhdistusta, syväkosteutusta, kirkastusta, kulmien siistimistä ja rentouttava ja ihoa ravitseva hieronta 100% luonnoöljyillä. Hoidon kruunaa juuri Sinun ihollesi tehty ihoa hoitava ja elävöittävä savituorenaamio. Tunnin hoito sisältää hieronnan kasvot-decollete. 1.5- tai 2 h on kokonaisvaltaisempi hoito kuin tunnin hoito sisältäen enemmän hoitamista ja hierontaa.

1.5h sisältää lisäksi pää- tai selkähierontaa. 2h sisältää lisäksi käsi- tai selkähieronnan. Hoitoihin saatavilla selän savipakkaus.

1 h                                                                66,00 €

1.5 h Onneli suosittelee                          75,00 €

   2 h                                                                90,00 €

Nuorison ihonpuhdistus                                                    

Sisältäen ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan ja mekaanisen puhdistuksen sekä ihoa rauhoittavan naamion.      

50,00 €

Uusintakäynnit                                        45,00 €

AHA-Hedälmähappohoito                                               

Kotimaisen Anumati Naturals- sarjan hoito sisältäen alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Sopii erityisesti ikääntyvälle iholle, antiage tehohoitona, juonteiden ja värierojen tasoittamiseen, mutta myös tehokkaana lisänä normaalin ihon hoitoon. Kuurihoitona nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.

 68,00€

BHA-Happohoito  

Kotimaisen Anumati Naturals-sarjan hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Sopii epäpuhtaan, tukkoisen ja suurihuokoisen, aknearpisen, paksun tuntuisen ja elottoman ihon hoitoon. Kuurihoitona nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia.  

   68,00€

Luonnon kaunis kasvohoito

Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Anumati Naturals-sarjan hoito, jossa keskitytään ihon tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja koe hoidon uudistava vaikutus. Hoidossa käytetään kotimaisia kuukiviä jotka vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ihoa uudistava hoito. Hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii normaalille, herkälle ja couperoottiselle iholle, myös ikääntyneen ihon tehohoitona.

   85,00€


Vipper og bryn


Kasvipohjaisilla Sensitive Kestoväreillä jotka perustuvat kasviuutteisiin ja sopivat myös herkkäihoiselle. Ei ekologinen hoito.

Permanentsverte: vipper og bryn, forming av bryn viss ønskelig               30,00 €

   Permanentsverte, samt forming av bryn                                                          25,00 €

Permanentsverte enten av vipper eller bryn                                                   20,00 €

Forming av bryn                                                                                                     12,00 €


Hånd- og fotbehandling


Jalkahoito 60-75 min.

Perinteinen jalkahoito sisältäen jalkojen vyöhyketerapeuttisen hieronnan.

 60,00 €

Luxus jalkahoito 1.5h

Täydellinen jalkahoito sisältäen ylellisen Kookos-Laventelikuorinnan & jalkapohjia kostettavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion.

80,00 €

Onnelin spesiaalijalkahoito 1.5h

Jalkahoito sisältäen jalkapohjia kosteuttavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion ja aromaterapeuttisen muistinvirkistyshoidon.

  80,00 €

Ekokäsihoito n. 45-60 min.

Hoito räätälöidään toiveidesi mukaan sisältäen esim. käsikylvyn, kuorintaa, kynsien ja kynsinauhojen siistimistä, kosteuttavan lämpönaamion tai ravitsevan hieronnan. Lakkaus tarvittaessa.

45,00 €


Diverse


Selän ihonpuhdistus

Epäpuhtaan selän ihon syväpuhdistus

 50,00 €


Massasje


Intialainen päähieronta                                                     

Rentouttava hieronta, joka laukaisee stressiä. Se parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja lihasten ja nivelten liikkuvuus lisääntyy. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa selkiyttäen ajatuksia ja keskittymiskykyä. Voi auttaa henkiseen väsymykseen, päänsärkyoireiluun ja parantaa unen laatua. Yleisesti suositellaan 2-6 hoidon sarjaa, aluksi viikon välein, myöhemmät hoitokerrat 1-2 kuukauden välein. Päähieronnan voi ottaa myös kertaluonteisesti.

IPH 1 n.35 min.                                                                                                   35,00 €

SYVÄRENTOUTTAVA IPH 2 n.55 min. Onneli suosittelee                      45,00 €

Kokovartalohieronta tai puolihieronta – n. 60min.                                       

Lounnonöljyillä tai aromaterapeuttisesti. Lisäksi saatavilla savipakkaus.

 60,00 €


Vyöhyketerapia


Kokonaisvaltaisesti tasapainottava ja kehon elinten toimintaa normalisoiva hoito. Jalkapohjissa, korvissa ja ympäri kehoa on eri elinten heijasteita joita hieromalla ja painelemalla aktivoidaan kehon toimintoja. Vyöhyketerapia voi auttaa kehon häiriötiloissa kuten ruuansulatusvaivat, hormonaaliset ongelmat, stressi ja unettomuus. Hoitoa suositellaan ottamaan 2-6 kerran jaksoina vaivasta riippuen. Vyöhyketerapian päämäärä luontaishoitona on helpottaa hoidettavan olotilaa, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa. Hoitoa tulee välttää, jos sairastaa syöpää, vaikeaa sydänsairautta, vaikeaa mielenterveydellistä sairautta, tarttuvia sairaustiloja tai raskauden alkuvaiheessa (alle 12 viikkoa).

Jalkojen vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 1 h.                                               40,00 €

Koko kehon vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 1 h.                                        50,00 €


 Baby koliikkbehandling og refleksologisk babymassasje


Lääkkeetön, turvallinen ja hellävarainen hoito vauvalle. Vauvalla voi olla vatsan väänteitä, itkuisuutta, ummetusta tai uniongelmia. Koliikkihoito voi helpottaa pienen vauvan oloa hänen aloittaessaan elämän taivaltaan, se voi lievittää, rauhoittaa ja lohduttaa vauvaa. Refleksologisessa koliikkihoidossa käsitellään vauvan suoliston, niskan ja selän heijasteita eri puolilta kehoa vyöhyketerapeuttisesti. Hoidot kannattaa tehdä 2-3 päivän välein, yleensä koliikissa 1-5 hoitokertaa riittää.

Ensikäynti                                                                                                  

 sis. alkukartoituksen, vauvan hoidon ja kotihoito-ohjeet         40,00

Uusintakäynnit                                                                              30,00


Gi et gavekort og glede dine aller nærmeste!

Hoitolassa on saatavilla luontaiskosmetiikkaa ja luonnonmeikkejä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 1.1.2017 alkaen. Sisältävät ALV 24%

 Varaathan hoitoihin käteisen maksutavaksi, maksupäätemahdollisuuta ei vielä ole.