Palvelut

 

 Palvelut

Suunnittelen hoidon yksilöllisesti juuri Sinulle. Hoitoja on mahdollista saada myös tuoksuttomana.


Kasvohoidot


Ihon luomuvirkistyshoito 35 min                                                              

Tarvitset virkistyssuihkeen kasvoillesi, mutta aikaa on vähän! Tehokas ja nopea hoito ihosi virkistämiseksi ja ravitsemiseksi ihollesi valikoiduilla ekologisilla hoitotuotteilla. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kevyen hieronnan kasviöljyillä, luomunaamion ja hoitovoiteen.

45,00 €

 

Onnelin spesiaalikasvohoito                       

Yksilöllinen kasvohoito  ihosi tarpeisiin! Alkupuhdistuksen yhteydessä tehdään ihoanalyysi jossa valikoidaan ihoasi hoitavat ekologiset ihonhoitotuotteet.  Kasvohoito sisältää kuorinnan, ihoa ravitsevan kasvohieronnan 100% kasviöljyillä ja tarvittaessa tehoseerumin. Hoidon kruunaa ihoasi hoitava ja elävöittävä kasvonaamio. Tunnin hoidossa on  hieronta kasvot-decollete-hartia tai ihon mekaaninen puhdistaminen ja ihon toimintoja tasapainottava hoitoseerumi.  1.5 tunnin kasvohoito on rentouttava kasvohoitoelämys sisältäen enemmän hoitamista ja hierontaa sekä tuoresavinaamion. Tarvittaessa siistitään myös kulmat.

                                                                                                                                       1 h                                              68,00 €

1.5 h Onneli suosittelee        79,00 €

   

 

Nuorten ihonpuhdistus                                                    

Sisältää ihon alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen ja ihoa rauhoittavan naamion sekä hoitovoiteen. Tarvittaessa ohjausta ihonhoidossa.

60,00 €

 

AHA-Hedälmähappohoito                                               

Kotimaisen Anumati Naturals- sarjan hoito sisältäen alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Erinomainen normaalin ihon tehohoitona, ikääntyvää ihoa elvyttävänä anti-agehoitona tai juonteiden ja värierojen tasoittamiseen. Suositellaan sarjahoitona jolloin nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia! Kolmen hoidon sarja yht. 204,-

  72,00 €

 

BHA-Happohoito  

Kotimaisen Anumati Naturals-sarjan hoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, hedelmähappokuorinnan, naamion ja hartiahieronnan. Erinomainen hoito epäpuhtaan, tukkoisen ja suurihuokoisen, aknearpisen, paksun tuntuisen tai elottoman ihon tehohoitoon. Suositellaan sarjahoitona jolloin nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia. Kolmen hoidon sarja 204,-

   72,00 €

 

Luonnonkaunis kasvohoito

Rentouttava ja kokonaisvaltainen hoitoelämys. Anumati Naturals-sarjan hoito, jossa keskitytään ihosi tarpeisiin, stressin purkamiseen ja sisäisen kauneuden herättelemiseen. Unohda hetkeksi ulkomaailma ja koe hoidon uudistava vaikutus. Hoidossa käytetään kotimaisia kuukiviä jotka vaikuttavat lymfakiertoon, kuona-aineiden poistoon ja auttavat kudoksia hapensaannissa. Ihoa uudistava hoito. Hoidon jälkeen ihosi on luonnollisen kaunis ja hehkeä. Hoito sopii normaalille, herkälle ja couperoottiselle iholle. Se on tehokas myös ikääntyneen ihon tehohoitona. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen ihotyyppisi huomioiden.

   88,00 €


Kestovärjäykset


Kasvipohjaisilla Sensitive Kestoväreillä jotka perustuvat kasviuutteisiin ja sopivat myös herkkäihoiselle. Ei ekologinen hoito.

Ripsiin ja kulmiin, tarvittaessa kulmien muotoilu        35,00 €

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu                                    25,00 €

Kestoväri kulmiin tai ripsiin erikseen                              20,00 €

Kulmien muotoilu                                                                 17,00 €

 

 


Jalka- ja käsihoidot


Jalkahoito n. 60 min.

Perusteellinen jalkahoito sisältäen jalkojen vyöhyketerapeuttisen hieronnan.

 61,00 €

Spa-Jalkahoito

Perusteellinen jalkahoito sisältäen jalkoja virkistävän spa-jalkakuorinnan.

65,00 €

 

Luxus jalkahoito 90 min.

Täydellinen jalkahoito sisältäen ylellisen Yrttisuola-kuorinnan, jalkapohjia kosteuttavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion. Ihanteellinen hoito kuiville jalkapohjille ja halkeileville kantapäille.

80,00 €

Onnelin spesiaalijalkahoito 90 min.

Jalkahoito sisältäen jalkapohjia kosteuttavan ja virkistävän Piparminttu-lämpönaamion ja aromaterapeuttisesti koko kehoa ja mieltä virkistävän hoidon. Aromaterapeuttisilla öljyillä on todettu olevan myös aivotoimintoja ja mm. muistia virkistävä vaikutus. Kokonaisvaltainen hoitoelämys.

  80,00 €

Ekokäsihoito n. 45-60 min.

Hoito räätälöidään toiveidesi mukaan sisältäen esim. käsikylvyn, kuorintaa, kynsien ja kynsinauhojen siistimistä, kosteuttavan lämpönaamion tai ravitsevan hieronnan. Lakkaus tarvittaessa.

50,00 €

Pikamanikyyri

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja käsille laitettavan ihoa ravitsevan ekologisen hoitovoiteen.

  25,00 €


Sokerointi


 

 Sokerointi

Sokeroinnilla voit poistaa häiritsevät ihokarvat luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti ilman väriaineita ja hajusteita. Hillasokeri on kehitetty herkälle iholle jotta ihosi olisi silkin sileä ja suloisen pehmeä.

Vasta-aiheita sokeroinnille:

• Roaccutan hoidon aikana ja varoaika hoidon jälken.

• Auringonpolttama iho sokerointialueella.

• Tulehdukset iholla, isot mustelmat sokerointialueella ennen sokerointia.

• Tulethan sokerointiin viikkoa ennen ulkomaanmatkaa. Voimakas kuorinta voi altistaa ihon palamiselle.

• Ethän kuori sokerointialuetta samana tai edellisenä päivänä tai levitä kosteusvoidetta sokerointialueelle samana päivänä ennen sokerointia.

 

Kainalot tai bikini                          30,00 €

Sääret                                             39,00 €

Bikini  + kainalot                            52,00 € 

Sääret + bikini tai kainalot          65,00 €

Sääret + bikini + kainalot             82,00 €

Koko jalat                                         70,00 €

Koko jalat + bikini/kainalot        86,00 €

Koko jalat, bikini, kainalot          99,00 €

Kasvot                                               20,00 €

Ylähuuli                                             15,00 €

Kulmat ja kasvot                             37,00 €

Sokerointipassilla alennuksia kun käyt säännöllisesti vartalosokeroinnissa (sokerointiväli alle 5 vkoa) mm. -2 €/kerta


Hieronnat


Intialainen päähieronta                                                     

Rentouttava hieronta, joka laukaisee stressiä. Se parantaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys vähenee ja lihasten ja nivelten liikkuvuus lisääntyy. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan ja silmien alueen verenkiertoa selkiyttäen ajatuksia ja keskittymiskykyä. Voi auttaa henkiseen väsymykseen, päänsärkyoireiluun ja parantaa unen laatua. Yleisesti suositellaan 2-6 hoidon sarjaa, aluksi viikon välein, myöhemmät hoitokerrat 1-2 kuukauden välein. Päähieronnan voi ottaa myös kertaluonteisesti rentouttavana hoitona.

Intialainen päähieronta n. 35 min.                                       38,00 €

Syvärentouttava intialainen päähieronta n. 50 min.        50,00 €

 

 

Aromaterapiahoito n. 60 min.                                       

Ylellinen koko kehoa hemmotteleva vartalohoito luomulaatuisilla 100% eteerisillä öljyillä. Eteeriset öljyt eristetään kasveista  uuttamalla tai höyrytislaamalla ja ne vaikuttavat sekä hajuaistin että ihon kautta  verenkirtoa ja lymfakiertoa vilkastaen ja hermostoa rauhoittaen. Aromaterapiahoito vaikuttaa kehoon ja mieleen, se voi rauhoittaa, helpottaa masennusta, lievittää ahdistusta, virkistää, aktivoida aineenvaihduntaa, lievittää kipuja ja särkyjä. Vaihtoehtona aromaterapialle voidaan tehdä tuoksuton tunnin koko-tai osavartalohieronta.

62,00 €

Eve Taylorin aromaterapiakäsittely – n. 75 min.

Eve Taylorin aromaterapiahoito on lempeä ja tuoksuva kokovartalokäsittely joka keveydestään huolimatta on tehokkaasti rentouttava ja erittäin lymfaattinen. Aromaterapiassa käytetään kasveista saatuja eteerisiä öljyjä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Öljyillä voidaan lievittää monia vaivoja ja hoitaa ihoa. Eve Taylor-sarjassa on kasvoille omat sekoitukset eri ihotyypeille ja vartalolle mm. rentouttava, selluliittia vähentävä ja aineenvaihduntaa vilkastuttava  öljyseos. Hoitoa suositellaan sarjahoitona esim. turvotuksen tai selluliitin vähentämiseen. Yksittäisenä hoitona tämä on rentouttava ja ylellinen elämys! Sarjahoitona 3 kertaa yhteensä 200 €. 

75,00 €


Vyöhyketerapia 


Kokonaisvaltaisesti tasapainottava ja kehon elinten toimintaa normalisoiva hoito. Jalkapohjissa, korvissa ja ympäri kehoa on eri elinten heijasteita joita hieromalla ja painelemalla aktivoidaan kehon toimintoja. Vyöhyketerapia voi auttaa kehon häiriötiloissa kuten ruuansulatusvaivat, hormonaaliset ongelmat, stressi ja unettomuus. Hoitoa suositellaan ottamaan 2-6 kerran jaksoina vaivasta riippuen. Vyöhyketerapian päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa ja parantaa elämänlaatua, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa. Hoitoa tulee välttää, jos sairastaa syöpää, vaikeaa sydänsairautta, vaikeaa mielenterveydellistä sairautta, tarttuvia sairauksia tai raskauden alkuvaiheessa (alle 12 viikkoa).

Jalkojen vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 45 min.               51,00 €

Koko kehon vyöhyketerapia – Harjoitushoitona 75 min.        66,00 €

                                                                     


Vauvan koliikkihoito ja refleksologinen vauvahieronta


Lääkkeetön, turvallinen ja hellävarainen hoito vauvalle. Vauvalla voi olla vatsan väänteitä, itkuisuutta, ummetusta tai uniongelmia. Koliikkihoito voi helpottaa pienen vauvan oloa hänen aloittaessaan elämän taivaltaan, se voi lievittää kipua, rauhoittaa ja lohduttaa vauvaa. Refleksologisessa koliikkihoidossa käsitellään vauvan suoliston, niskan ja selän heijasteita eri puolilta kehoa vyöhyketerapeuttisesti. Hoidot kannattaa tehdä 2-3 päivän välein, yleensä koliikissa 1-5 hoitokertaa riittää. Refleksologisella hoidolla voidaan hoitaa myös isompia lapsia kuten helpottaa esim. leikki-ikäisen lapsen toiminnallista ummetusta tai kohentaa unirytmiä.

                     

                                                                                                     Ensikäynti  koliikkihoidossa                                                    45,00 € 

sis. alkukartoituksen, vauvan hoidon ja kotihoito-ohjeet               

  Uusintakäynnit koliikkihoidossa                                             41,00 €


Lahjakortilla voit ilahduttaa lähimmäistäsi!

Olet lämpimästi tervetullut Onneliin ostoksille tai hakemaan läheisellesi lahjakortin!  Hoitolasta löytyy löytyy myös luonnonkosmetiikkaa ja vegaanisia ekomeikkejä. Sopivan ajan tapaamiseen voit varata nettiajanvarauksesta ajanvaraus-sivulta, soittamalla tai voit laittaa tekstiviestin, jolloin otan sinuun yhteyttä heti kun vapaudun hoidoista!

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi 28.01.2019 alkaen sisältäen ALV 24%.